50 år av 
kvalitetstänkande.

I över 50 år har Solifer stått för smarta lösningar. Vi är ett finskt företag, som aldrig upphör att förbättra våra konstruktioner. Våra rötter är ju det finska klimatet. Vi förstår att vi aldrig blir färdiga, för tekniken utvecklas hela tiden. Produktionen görs idag bäst i Tyskland, och därför tillverkar vi våra husbilar där med det största produktionskunnande och den mest solida teknologi som går att hitta. I vår koncern ingår även kvalitetshusvagnar från Polar, som tillverkas för hand med världsledande kunskap i norrländska Dorotea.

Det nordiska ljuset.

Inredningarna bygger på det finländska designarvet: funktionen i centrum, nordiskt ljusa material och många öppningsbara ljusinsläpp.

Inredningen är rustik med klinkerinspirerad golvmatta i mörkgrått. Väggar och luckor är i mekongteak.

Förarhytten har stämningsskapande belysningspunkter och sittgruppen har läslampor som skapar mysig hemtrevnad.

ETT BÄTTRE ANDRAHANDSVÄRDE.

Med en äkta Solifer blir din semester precis så bra som du tänkt dig. Husbilens kvalitet gör att körningen alltid är säker, och att risken för avbrott blir minimal.

Allt ligger förstås i konstruktionen. I varje ritning, varje material, varje led av produktionen jobbar vi hårt för att ständigt bli bättre. Det ger bättre livslängd –  och ett högre andrahandsvärde den dag det blir dags att sälja din husbil vidare!