DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR En Solifer är en god investering i ett tryggt och bekvämt resande under en lång tid framöver, och samtidigt i ett högt framtida andrahandsvärde. Den genomtänkta konstruktionen tillsammans med en hög precision i tillverkningen garanterar en lång hållbarhet och en trygg och behaglig upplevelse. En Solifer är en god investering i ett tryggt och bekvämt resande under en lång tid framöver, och samtidigt i ett högt framtida andrahandsvärde. Den genomtänkta konstruktionen tillsammans med en hög precision i tillverkningen garanterar en lång hållbarhet och en trygg och behaglig upplevelse.

50 år av 
kvalitetstänkande.

I över 50 år har Solifer stått för smarta lösningar. Vi har aldrig upphört att förbättra våra konstruktioner tack vare våra nordiska rötter. Vi förstår att vi aldrig blir färdiga, för tekniken utvecklas hela tiden. Vi tillverkar våra husbilar med det största produktionskunnande och den mest solida teknologin som går att hitta. I vår koncern ingår även kvalitetshusvagnar från Polar, som tillverkas för hand med världsledande kunskap i norrländska Dorotea.

Det nordiska ljuset.

Inredningarna bygger på det nordiska designarvet: funktionen i centrum, ljusa material och många öppningsbara ljusinsläpp.

Förarhytten har stämningsskapande belysningspunkter och sittgruppen har läslampor som skapar mysig hemtrevnad.

ETT BÄTTRE ANDRAHANDSVÄRDE.

Med en äkta Solifer blir din semester precis så bra som du tänkt dig. Husbilens kvalitet gör att körningen alltid är säker, och att risken för avbrott blir minimal.

Allt ligger förstås i konstruktionen. I varje ritning, varje material, varje led av produktionen jobbar vi hårt för att ständigt bli bättre. Det ger bättre livslängd –  och ett högre andrahandsvärde den dag det blir dags att sälja din husbil vidare!